search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Καταζητείται Αντιδήμαρχος που άρπαξε υπάλληλο από το λαιμό για ένα στύλο

18.10.2018 07:42
Τεκμήρια-παγίδες για φορολογούμενους με πενιχρά εισοδήματα - Media

 

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές έναν Αντιδήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης και έναν δημοτικό υπάλληλο διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Κατάστημα Σπερχειάδας.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο Αντιδήμαρχος ζήτησε το λόγο από τον συγκεκριμένο υπάλληλο γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αντικατάστασης κολόνας φωτισμού, που είχε αχρηστευθεί, εδώ και πολύ καιρό, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε o δημοτικός υπάλληλος, ο Αντιδήμαρχος του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και όταν του απάντησε ότι δεν είναι δική του ευθύνη και δε θα αναλάβει τις ευθύνες τις δικές τους, τότε ο Αντιδήμαρχος χειροδίκησε σε βάρος του πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Επικράτησε πανικός και τελικά ο υπάλληλος κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Στη συνέχεια, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετέβη στο ΑΤ Σπερχειάδας όπου και υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:44