search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46
MENU CLOSE

Μαύρα πολυτελή ταξί τώρα και στο Παρίσι

18.10.2018 14:26
Μαύρα πολυτελή ταξί τώρα και στο Παρίσι   - Media

 

Μαύρα πολυτελή ταξί, σαν και αυτά του Λονδίνου, θα αποκτήσει από τις αρχές του 2019 και το Παρίσι.

Η London Electric Vehicle Company, η οποία ανήκει στην κινεζική Geely, συνεχίζει την παγκόσμια επέκταση του στόλου των διάσημων οχημάτων της.

Το 2017, η εταιρία επέλεξε το Άμστερνταμ ως τον πρώτο προορισμό στο εξωτερικό για τη νέα ηλεκτρονική εκδοχή του ταξί και έχει έκτοτε ανακοινώσει τα σχέδιά της για επέκταση στο Όσλο, το Βερολίνο και το Αμβούργο.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα ταξί θα μεταφέρουν Παριζιάνους από το πρώτο εξάμηνο του 2019, μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον προτιμητέο εισαγωγέα.

«Δεδομένων των δυσκολιών ατμοσφαιρικής ρύπανσης που αντιμετωπίζουν οι γαλλικές πόλεις, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οδηγούς και τους επιβάτες νέες επιλογές στο Παρίσι», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Κρις Γκάμπεϊ.

«Αυτό πραγματικά ενισχύει την ευρωπαϊκή μας θέση και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε πόλεις της Γαλλίας μαζί με αυτές της Νορβηγίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46