search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:51
MENU CLOSE

Στο Ελληνο-Βρετανικό Συμπόσιο με θέμα «Openness & Εξωστρέφεια» ο Νίκος Δένδιας

18.10.2018 14:54
Ενημέρωση Ν. Δένδια στους τομεάρχες Εξωτερικών των κομμάτων  - Media
 
Στο Ελληνο – Βρετανικό Συμπόσιο με θέμα «Openness & Εξωστρέφεια», το οποίο διεξάγεται από τις 18 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ditchley Park, στο Oxfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, συμμετέχει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.
 
Ο κ. Δένδιας θα μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου στη Θεματική Ενότητα «Αναζητώντας την ισορροπία: Ασφαλείς Κοινότητες, Ανοιχτές Κοινωνίες – Διατηρώντας ελεύθερες και ανοιχτές κοινωνίες, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις εσωτερικές και εξωτερικές απειλές ασφαλείας».
 
Συντονιστής θα είναι ο διπλωματικός συντάκτης του BBC James Landele και στο πάνελ θα συμμετάσχουν επίσης ο Παύλος Αποστολίδης, Πρέσβης ε.τ., πρώην Διοικητής της Ε.Υ.Π. και ο Rashad Ali, ειδικός σε θέματα από-ριζοσπαστικοποίησης του Ινστιτούτου για τον Στρατηγικό Διάλογο (ISD).
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47