search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Πλαστά συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου: Δείτε αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο

18.10.2018 15:03
Πλαστά συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου: Δείτε αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελεγκτικές αρχές της χώρας μετά την αποκάλυψη χιλιάδων περιστατικών πλαστών ασφαλιστήριων συμβολαίων αυτοκινήτων.

Χιλιάδες τέτοιες απάτες αποκαλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα μέσω της ηλεκτρονικής διασταύρωσης στοιχείων, καθώς οι ιδιοκτήτες πλήρωσαν το πρόστιμο που προβλέπεται, ενώ σε κάποιες άλλες, οι ιδιοκτήτες οχημάτων έμπλεξαν σε μεγάλες περιπέτειες.

Παράγοντες της ασφαλιστικές αγοράς επισημαίνουν πως τα προηγούμενα χρόνια κυκλοφόρησαν εικονικά συμβόλαια και από μεγάλα πρακτορεία που χρεοκόπησαν και “εκμεταλλεύτηκαν” το πελατολόγιο τους με τον παραπάνω τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επικουρικό Κεφάλαιο έχει δημιουργήσει ειδικό ιστοχώρο, όπου οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να ελέγχουν αν τα οχήματά τους είναι ασφαλισμένα με απλό και εύκολο τρόπο.

Με την προσθήκη του αριθμού κυκλοφορίας και του ΑΦΜ μπορεί ο οποιοσδήποτε να διαπιστώσει εδώ αν το αυτοκίνητό του είναι ασφαλισμένο ή αν έχει πέσει θύμα απάτης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:02