search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Ανατριχίλα: Τα τελευταία λόγια του Κασόγκι στη μνηστή του πριν σφαγιαστεί

18.10.2018 15:56
Υπόθεση Κασόγκι: Ντοκουμέντο με τη μεταφορά των λειψάνων του δημοσιογράφου (Video) - Media

 

Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια σχετικά με τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Κασόγκι επισκέφθηκε μαζί με τη μνηστή του το προξενείο, προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα για το γάμο τους, χωρίς να έχει την παραμικρή υποψία για τη φρικτή μοίρα που τον περίμενε εκεί.

Παρά το γεγονός ότι οι περιστάσεις ήταν χαρμόσυνες, ο Κασόγκι φέρεται να είπε στην Χατισέ Τσενγκίζ: «Αν δεν με δεις να βγαίνω σύντομα, ειδοποίησε τις τουρκικές αρχές».

Όπως έχει γίνει γνωστό από διεθνή ΜΜΕ ο Κασόγκι δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο (διαμελίστηκε όσο ήταν ακόμα ζωντανός) μέσα στο τουρκικό προξενείο.

Η Τσενγκίζ έγραψε στους ΝΥΤ ότι «αν ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον έβλεπα, θα είχα πάει εγώ στο προξενείο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: δεν βγήκε ποτέ και μαζί του, χάθηκα κι εγώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:19