search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:22
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου στο Sputnik: Τον Κοτζιά τον εκκαθάρισαν με απειλές αποκαλύψεων

18.10.2018 16:07
Οι πέντε υγιεινές συνήθειες που χαρίζουν 10 χρόνια ζωής - Media

 

Εδώ και μήνες, Καμμένος, Κοτζιάς, Τσίπρας κ.α. διαγωνίζονται «για το ποιος είναι ο καλύτερος υπηρέτης των ξένων αφεντάδων», σχολιάζει σε συνέντευξή της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και τέως Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Τον κ. Κοτζιά τον εκκαθάρισαν με μία επίθεση, η οποία είναι ξεκάθαρο ότι εμπεριέχει απειλές αποκαλύψεων», σημειώνει η κα Κωνσταντοπούλου.

«Ο κ. Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας και του ελληνικού λαού. Για να εκτελέσει το συμβόλαιο αυτό, θα εκκαθαρίσει όποιον χρειαστεί, και βεβαίως σειρά είχε ο προηγουμένως εκλεκτός του και συνένοχός του στην προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Κοτζιάς», τονίζει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σημειώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού και εντολές σε βάρος της χώρας, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην απόφαση του πρωθυπουργού να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών.

«Η ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος περιέγραψε την ανάληψη αυτή – ως μήνυμα, δηλαδή, προς το εξωτερικό και προς το εσωτερικό ότι θα εγγυηθεί την υλοποίηση μιας «συμφωνίας», για την οποία δεν έχει καμία νομιμοποίηση, της συμφωνίας των Πρεσπών – ουσιαστικά ξεγυμνώνει το αποκρουστικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία μαφία», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

«Αυτό, το οποίο βοά είναι ο ακραίος οπορτουνισμός και η αδίστακτη στάση προσώπων, τα οποία δεν υπηρετούν την πατρίδα μας, δεν υπηρετούν τη χώρα και τον λαό, αλλά κινούνται και οδηγούνται από ιδιοτελή συμφέροντα, τα οποία δυστυχώς είναι και οικονομικά συμφέροντα», τονίζει ακόμη και συνεχίζει:

«Οι εκατέρωθεν καταγγελίες για τη διαχείριση κονδυλίων και η αναφορά στα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών από τη μία πλευρά, και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από την άλλη πλευρά, αποκαλύπτουν ότι το χρήμα είναι και πάλι, εκείνο το οποίο κινητοποιεί αυτές τις ενέργειες υπουργών». 

.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:22