search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Γ. Σαββίδης: «Κερδίστε και θα πλύνω όλα τα αυτοκίνητα σας»! (Video)

18.10.2018 16:36
Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Μάτος - Τον αποχαιρέτησε ο Γ. Σαββίδης - Media

 

Σε ρυθμούς ντέρμπι ζει η Θεσσαλονίκη αφού την προσεχή αγωνιστική, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μια μάχη από τα παλιά! Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση, με τους προπονητές των ομάδων να προσπαθούν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών τους με κάθε τρόπο.

Φαίνεται πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλοντας να δει ένταση στα οικογενειακά διπλά, έβαλε τους ηττημένους, να πλύνουν τα αυτοκίνητα των νικητών. Πως αλλιώς να εξηγηθεί η προσήλωση με την οποία ο Λέο Μάτος πλένει το αμάξι του Αντρε Βιερίνια;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t bet with me LEO MATOS…

A post shared by Andre Vieira (@vieirinhaofficial) on

 

Σε μεγάλα κέφια και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος μάλιστα υποσχέθηκε να πλύνει όλα τα αυτοκίνητα των παικτών σε περίπτωση που ο δικέφαλος του Βορρά επικρατήσει του Άρη.

«Κερδίστε την Κυριακή και θα πλύνω εγώ όλα τα αυτοκίνητα σας αδερφέ» ήταν το μήνυμα του γιου του Ιβάν Σαββίδη προς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, με την υποσημείωση λίγο αργότερα ότι δεν αστειεύεται!

Για να δούμε αν τελικά θα χρειαστεί ο Γιώργος Σαββίδης να πλύνει 22 αυτοκίνητα…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:21