19/02/2019 18:08:00

Το μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι του πρίγκιπα Χάρι (Photos)

Το μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι του πρίγκιπα Χάρι (Photos) - Media


Τα βρετανικά μέσα και τα social media προσπαθούν να βρουν τη λύση στο μυστήριο που κρύβεται πίσω από το μαύρο δαχτυλίδι που φοράει ο πρίγκιπας Χάρι.

Στο αριστερό χέρι φοράει τη βέρα του και στο δεξί το μαύρο δαχτυλίδι.

Όμως, το περιοδικό People έχει την απάντηση για το μυστήριο: Ο δούκας του Σάσεξ φορά το δαχτυλίδι Oura. Πρόκειται για έναν ανιχνευτή ύπνου και δραστηριότητας που προσδιορίζει τα διάφορα στάδια ύπνου και συνδέεται με μια εφαρμογή στο smartphone του.

Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από τιτάνιο και κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα. Ο Χάρι φορά το μαύρο «Heritage style in black», το οποίο κοστίζει 299 δολάρια.



Το δαχτυλίδι σημειώνει τα ωράρια ύπνου, τις κινήσεις και τη δραστηριότητα του ατόμου που το φορά, όπως και τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και τις θερμίδες, μέσω εφαρμογής στο smartphone του.

Η εφαρμογή διατηρεί το χρονοδιάγραμμά του, συγκρίνει και υπολογίζει στατιστικά στοιχεία για τη φυσική του κατάσταση, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.