search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Χριστοδουλάκης: Ο κ. Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει

18.10.2018 17:15
Χριστοδουλάκης: Ο κ. Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει - Media

 

«Με σφραγίδα Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης Καμμένου. Είναι σαφές πλέον ότι ο κ. Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «X Fm 94.3» ο κ. Χριστοδουλάκης πρόσθεσε πώς «όποτε φτάνει αυτή η ώρα για τον κ. Τσίπρα είτε είναι ανασχηματισμός είτε οποιαδήποτε διαφωνία στην κυβέρνηση, επιλέγει Καμμένο και δεξιά. Ας γνωρίζουμε όλοι για ποια κυβέρνηση μιλάμε. Αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μείνει λίγο παραπάνω στην εξουσία».

Επίσης ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «ο κ. Καμμένος έχει αρχίσει και ανοίγει το στόμα του και το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τον “καλύπτει” προκαλεί πολύ σοβαρά ερωτήματα για το τί ξέρει ο κ. Καμμένος».

Για τα απόρρητα κονδύλια επεσήμανε πως υπάρχουν δύο σενάρια: το ένα λέει ότι υπάρχει κακοδιαχείριση των κονδυλίων, οπότε υπάρχει σοβαρή ευθύνη του ΥΠΕΞ και το άλλο σενάριο είναι να λέει ψέματα ο Καμμένος.

«Ένα από τα δύο συμβαίνει. Αν λοιπόν, όπως είπε σήμερα ο κ. Βούτσης λέει ψέματα ο Καμμένος, μέχρι πού φτάνει η ασυλία του Καμμένου;

Δεν θα κάνω ούτε τον μάντη ούτε τον δικαστή, υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Βουλή», υπογράμμισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:59