search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45
MENU CLOSE

Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί

18.10.2018 18:00
taliateles-ograden-me-zambon-turi.jpg

 

Υλικα

500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)

300 γραμ. ζαμπόν βραστό ψιλοκομμένο

200 γραμ. κασέρι τριμμένο

200 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

300 γραμ. τυρί κρέμα

250 ml κρέμα γάλακτος light

αλάτι

πιπέρι

 

Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια ογκρατέν, βράζουμε πρώτα τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά.

Τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.

Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς C για 25-30 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

 

www.argiro.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45