search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Η Apple έχει κυκλώσει την προτελευταία μέρα του Οκτωβρίου

18.10.2018 18:50
Η Apple έχει κυκλώσει την προτελευταία μέρα του Οκτωβρίου - Media

Σε ανυπομονησία βάζει η Apple τους φαν της, αφού οι υποσχέσεις σχετικά με αυτά που…ετοιμάζει η εταιρία και θα τα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό στις 30 Οκτωβρίου, δεν σταματούν. Σύμφωνα με το Bloomberg θα ανακοινωθούν στη Νέα Υόρκη τα νέα iPad Pro, Mac mini και MacBook Air. Μάλιστα, η εταιρία έχει εκτυπώσει πολλές διαφορετικές προσκλήσεις όπου και «προειδοποιεί» πως «ετοιμάζει περισσότερα πράγματα», με ότι αυτό συνεπάγεται…

Τα νέα iPad Pro μοντέλα θα φέρουν σημαντικές αλλαγές όπως μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, την ενσωμάτωση του Face ID συστήματος που γνωρίσαμε με το iPhone X (χωρίς όμως Notch), αλλά και την υιοθέτηση της USB-C θύρας αντί της Lightning. Θα πρέπει να περιμένουμε 2 μεγέθη και πάλι, στις 11 και 12.9 ίντσες αντίστοιχα.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι της εταιρείας και τους νέους υπολογιστές Mac, ειδικά τους νέους φορητούς όπου θεωρείται σίγουρο θα δούμε επιτέλους έναν πραγματικό διάδοχο του MacBook Air με Retina οθόνη. Το Bloomberg ανέφερε ότι το νέο MacBook Air θα αποτελέσει την «οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας σε ότι αφορά τη σειρά φορητών υπολογιστών».

Ενδιαφέρον θα έχει και η πρόταση της Apple για το νέο Mac Mini, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:22