16/07/2019 10:27:11

Υπόθεση Κασόγκι: Τον διέλυσαν με οξύ και τον έθαψαν σε δάσος

Υπόθεση Κασόγκι: Τον διέλυσαν με οξύ και τον έθαψαν σε δάσος  - Media

 

Σε δάση αναζητά η τουρκική αστυνομία για υπολείμματα της σορού του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι.

Ανιχνεύοντας τη διαδρομή που ακολούθησε κομβόι τζιπ που βγήκε που από την σαουδαραβική πρεσβεία τη νύχτα που εικάζεται ότι έγινε η δολοφονία, η έρευνα οδήγησε τις τουρκικές αρχές σε ένα δάσος κοντά στη Γιάλοβα, 90 χλμ. νότια της Κωνσταντινούπολης, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς τους.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η τουρκική αστυνομία έχει στη διάθεσή της υλικό από κάμερες ασφαλείας από την είσοδο του Δάσους του Βελιγραδίου, στα βόρεια της πόλης.

Αναμένεται να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε μια βίλα στη Γιάλοβα όπου εντόπισαν ένα όχημα από αυτά που συνδέονται με τη σαουδαραβική ομάδα.

Αυτό που αναζητούν τώρα οι τουρκικές αρχές είναι το DNA του Κασόγκι στις περιοχές αυτές και στο εν λόγω σπίτι.

Βέβαια, θα αναζητήσουν το DNA και σε όλο το υπόλοιπο υλικό που συνέλεξαν από την πρεσβευτική κατοικία του Σαουδάραβα πρεσβευτή στην Κωνσταντινούπολη, από όπου οι Τούρκοι αξιωματικοί έφυγαν κρατώντας μεγάλες κούτες.

Εντωμεταξύ, μια νέα θεωρία για τι απέγινε η σορός του Κασόγκι, την πρακτική που ακολούθησαν μετά τη θανάτωσή του, φέρνουν στο φως πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Αναφορικά με τον τρόπο που θανατώθηκε ο Κασόγκι και σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ είναι πιθανό οι Σαουδάραβες να διέλυσαν τη σορό του με χημικό οξύ που δρα εξαιρετικά γρήγορα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.