search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Παππάς: Ο Κοτζιάς αποκλείεται να γίνει Βαρουφάκης – Σπανίως λέει ψέματα

19.10.2018 10:14
Παππάς: Ο Κοτζιάς αποκλείεται να γίνει Βαρουφάκης - Σπανίως λέει ψέματα - Media

 

Για την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και το επεισόδιο με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του News24/7. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Νίκος Κοτζιάς αποκλείεται να γίνει Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς «σπάνια λέει ψέματα ή ποτέ».

«Υπάρχει πλειοψηφία στήριξης της κυβέρνησης και πλειοψηφία υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

«Ενας πολιτικός παρατηρητής -συνέχισε- θα έβλεπε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση θέσεων μεταξύ πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών. Η γραμμή για το μακεδονικό δεν έχει αλλάξει. Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Κανείς από τους ΑΝΕΛ δεν θα υπερψηφίσει πρόταση μομφής της ΝΔ. Κοντεύει 1000 μέρες που ζητάει εκλογές ο Κυρ. Μητσοτάκης, είναι λυπηρό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, επισήμανε ότι δεν είναι στο σημείο που θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις κομμάτων του προοδευτικού χώρου. Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του Παύλου Πολάκη, υποστηρίζοντας ότι εξέφρασε την αγωνία του για την απόδοση δικαιοσύνης σε υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής

Για τα μυστικά κονδύλια, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε: «Το 2011 καταργήθηκαν τα μυστικά κονδύλια στο συγκεκριμένο υπουργείο, στη γενική γραμματεία ενημέρωσης. Δεν πρέπει να συζητείται δημόσια με ανεύθυνο τρόπο αυτό το ζήτημα και πρέπει να διευρυνθεί ο έλεγχος. Πρέπει να επεκταθεί και στα άλλα υπουργεία ο έλεγχος από τη Βουλή που γίνεται για τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:20