search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Δ.Βίτσας: Στο τέλος, η ΝΔ θα πιει το πικρό ποτήρι στις εκλογές

19.10.2018 12:24
Δ.Βίτσας: Στο τέλος, η ΝΔ θα πιει το πικρό ποτήρι στις εκλογές - Media

Την επικριτική στάση της αντιπολίτευσης σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας «καυτηρίασε» ο Δημήτρης Βίτσας σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ΝΔ προσπαθεί με όλους τους τρόπους, ακόμη και αδιαφορώντας για το καλό της χώρας, να πετύχει να ρίξει την κυβέρνηση. Αλλά το “πικρό ποτήρι” θα το πιει, και θα το πιει και στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019».

Στη συνέχεια στάθηκε στις αναφορές της ΝΔ για κακοδιαχείριση των κονδυλίων: «Ακούω μέχρι αθλιότητες, όπως αυτές για τα απόρρητα ή τα ειδικά κονδύλια, ακούω έναν αντιπολιτευτικό λόγο χωρίς αρχές, με μία μόνη λογική ότι αυτοί είναι οι “νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας” και κακώς υπάρχει εδώ και τριάμισι χρόνια η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Οποιοσδήποτε έλεγχος είναι καλοδεχούμενος, εδώ δεν θα βρείτε τόπο να πατήσετε, θα βρείτε τόπο για να ζητάτε συγγνώμη».

Ακολούθως, ο Δημήτρης Βίτσας σχολίασε την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά: «Η οικειοθελής παραίτηση του Νίκου Κοτζιά δεν είναι μία καλή εξέλιξη. Σε βασικές πρωτοβουλίες που είχε πάρει ο πρωθυπουργός, ο Νίκος Κοτζιάς ήταν ο πιο άμεσος ενισχυτής. Δεν πρόκειται για διένεξη δύο υπουργών».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε επίσης και για το μεταναστευτικό-προσφυγικό τονίζοντας ότι: «Το μεταναστευτικό-προσφυγικό δεν είναι υπόθεση μιας χώρας, είναι υπόθεση πολλών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχει μία αύξηση των ροών στα νησιά γύρω στο 24% σε σχέση με το 2017 και υπερδιπλασιασμός στις αφίξεις από τον Έβρο, που δημιούργησε δύσκολη κατάσταση στους χώρους φιλοξενίας στην ενδοχώρα, πληρώθηκαν και οι θέσεις που υπήρχαν ως αποθεματικό, άρα βρεθήκαμε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε καινούργιες. Έχουμε δημιουργήσει, θα δημιουργήσουμε και άλλες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24