16/10/2019 11:48:57
19.10.2018

Κυκλοφοριακό κομφούζιο για χάρη μιας Λαμποργκίνι (video)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο για χάρη μιας Λαμποργκίνι (video) - Media

Η αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης είναι συχνό φαινόμενο. Αυτή τη φορά όμως, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, εξαιτίας μιας Λαμποργκίνι!

Το πορτοκαλί πολυτελές όχημα χάλασε ξαφνικά, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Κι εκεί που οι οδηγοί περίμεναν την οδική βοήθεια να δώσει τη λύση, είδαν δύο άλλους κύριους με πορτοκαλί στολές να βάζουν τα χεράκια τους στο…«προβληματικό αυτοκίνητο».

Πρόκεται για εργαζόμενους στο δήμο που αψήφησαν τη κίνηση και από το να την βλέπουν παρατημένη στο… έλεος της, προθυμοποιήθηκαν και προσπάθησαν να δώσουν λύση, βοηθώντας παράλληλα στην αποσυμφόρηση του δρόμου.

 

Ενέργεια που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media. Την ώρα που κάποιοι επευφημούν την αυτοθυσία των δημόσιων υπάλληλων, άλλοι αναρωτιούνται αν θα έδειχναν τον ίδιο ζήλο σε περίπτωση που επρόκειτο για «συνηθισμένο αμάξι»…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.