search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:17
MENU CLOSE

Η Κλέλια Ρένεση εκτόξευσε ξανά την Μουρμούρα – Σαρώνει σε τηλεθέαση

19.10.2018 13:50
Ο φακός «συνέλαβε» την Κλέλια Ρένεση βόλτα με την κόρη της (Photos) - Media

 

Η Κλέλια Ρένεση είπε «ναι» πριν από μερικούς μήνες στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και οι μετοχές της σειράς κινήθηκαν ανοδικά πριν καν κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος. Από την έναρξη της σεζόν και μετά το αυξημένο ενδιαφέρον των τηλεθεατών αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι η δημοφιλής ηθοποιός ήταν το «φάρμακο» που αναζητούσε ο Alpha από την εποχή που αποχώρησαν από τη σειρά ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Όμορφη, sexy, αυθεντική, πληθωρική, χαμογελαστή και με μια μεσογειακή ανεμελιά, η Κλέλια Ρένεση παίζει με απόλυτη φυσικότητα που σε μαγνητίζει. Με την είσοδό της στο καστ έφερε φρέσκο αέρα, «δρόσισε» και τους συμπρωταγωνιστές της και όλοι μαζί πήγαν τη σειρά στο επόμενο επίπεδο, εκεί που η επιβράβευση από τη Nielsen έκανε τους ιθύνοντες του Alpha να πάρουν μια βαθιά ανάσα.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα τα βάζει με το The Voice και το Nomads και σαρώνει σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά. Το βράδυ της Πέμπτης η σειρά συγκέντρωσε ποσοστό 24,3% στο σύνολο και 24,6% στο δυναμικό κοινό.

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:15