search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:09
MENU CLOSE

Η Ριάνα «σνομπάρει» το Super Bowl και έχει λόγο (Video)

19.10.2018 14:31
Η Ριάνα «σνομπάρει» το Super Bowl και έχει λόγο (Video) - Media

 

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην Αμερική. Ο λόγος για το περίφημο Super Bowl, τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, η δημοτικότητα του οποίου το έχει μετατρέψει σε παγκόσμιο σόου.

Εσχάτως κορυφαίοι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τη διασκέδαση του κοινού κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με την τηλεθέαση μάλιστα να ξεπερνά σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και τον ίδιο τον αγώνα. Έτσι έγινε και πέρυσι, όταν η εμφάνιση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

 

 

Κάτι ανάλογο φιλοδοξούσαν να πετύχουν και φέτος οι διοργανωτές, γι αυτό και προσέγγισαν τη Ριάνα, αλλά δυστυχώς για αυτούς -και για τους υποστηρικτές της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος- εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι».

Σύμφωνα με το Us Weekly, η άρνηση της Ριάνα έχει να κάνει με την συμπαράστασή της στον Κόλιν Κάπερνικ, τον αθλητή που βρίσκεται εκτός πρωταθλήματος εδώ και δύο χρόνια επειδή τη σεζόν 2016-17 γονάτισε στη διάρκεια του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από την αστυνομία. Κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες του Λευκού Οίκου και την αποχώρηση του Κάπερνικ και δύο συμπαικτών του από τους 49ers του Σαν Φρανσίσκο.

 

via GIPHY

 

Το plan B, μετά την άρνηση της Ριάνα, συμπεριλαμβάνει τους Maroon 5, που συμφώνησαν να ανέβουν στη σκηνή. Όπως και να’χει όμως, το επόμενο Super Bowl θα διεξαχθεί στην Ατλάντα στις 3 Φεβρουαρίου 2019, δεν θα έχει την αίγλη της Ρι-Ρι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:09