search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Ινδία: Τουλάχιστον 59 νεκροί από εκτροχιασμό τρένου (Video)

19.10.2018 15:13
Ινδία: Τουλάχιστον 59 νεκροί από εκτροχιασμό τρένου (Video) - Media

Μεγάλη κινητοποίηση στη Βόρεια Ινδία, όπου σημειώθηκε σοβαρότατο ατύχημα στην περιοχή Amritsar, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. Σύμφωνα με τις ινδικές αρχές, τρένο εκτροχιάστηκε, έπεσε πάνω σε πεζούς και πλέον, εκφράζονται φόβοι για πάνω από 59 νεκρούς, και δεκάδες τραυματισμένους.

 

Η κινητοποίηση μετά τον εκτροχιασμό του τρένου, είναι μεγάλη, με τα συνεργεία να απεγκλωβίζουν κόσμο και τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν συνεχώς τραυματίες στα νοσοκομεία. «Υπάρχουν περισσότερα από 50 θύματα. Η προτεραιότητα τώρα είναι να μεταφέρουμε τους τραυματίες στο νοσοκομείο» δήλωσε ο Σριβαστάβα, ένας αξιωματικός της αστυνομίας του Αμριτσάρ.

Η επιβατική αμαξοστοιχία κινείτο σε υψηλή ταχύτητα όταν έπεσε πάνω στο πλήθος των ανθρώπων που είχαν καθίσει στις ράγες.

«Ο κόσμος καθόταν πάνω και δίπλα στις ράγες στα περίχωρα του Αμριτσάρ και παρακολουθούσε το κάψιμο ομοιωμάτων στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ντουσέρα, όταν το τρένο τους παρέσυρε» είπε ένας αστυνομικός στο Reuters.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41