search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Πρακτικές «μεσαίωνα» στην Μπάγερν Μονάχου

19.10.2018 15:49
Πρακτικές «μεσαίωνα» στην Μπάγερν Μονάχου - Media

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους δημοσιογράφους που ασκούν κριτική για τη φετινή πορεία της Μπάγερν Μονάχου προχώρησαν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Χένες, Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιτζιτς, κάλεσαν σε συνέντευξη Τύπου τα ΜΜΕ και εκεί που άπαντες περίμεναν να ακούσουν για πιθανή απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς μετά την χειρότερη εκκίνηση των Βαυαρών τα τελευταία χρόνια, είδαν τα μέλη του συλλόγου να τους ασκούν ευθεία επίθεση για τα γραφόμενα τους.

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια και το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο. Όμως, οι διοικούντες τον σύλλογο θέλησαν με…ακραίο τρόπο να δείξουν τη στήριξή τους στον νυν προπονητή τους, υποστηρίζοντας ότι δεν θ’ ανεχθούν στο μέλλον αρνητικά σχόλια από τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο προς τον σύλλογό μας στο μέλλον» ξεκαθάρισε ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να σχολιάσει: «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν την αυτοκριτική τους και η αμφισβήτησή τους από τους δημοσιογράφους δεν είναι αποδεκτή».

Ο τρόπος που αντέδρασε η διοίκηση γνωρίζει την κατακραυγή διεθνώς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:29