22/11/2019 16:29:35

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία Λαγούδη - Την πέταξαν στο αυτοκίνητο δύο άνδρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία Λαγούδη - Την πέταξαν στο αυτοκίνητο δύο άνδρες - Media
 
Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη προκύπτουν από τη μαρτυρία ενός ανθρώπου που ήταν παρών στην περιοχή την μοιραία ημέρα.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα-κλειδί στον εισαγγελέα, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε τυχαία στο σημείο που ξεψύχησε η Ειρήνη Λαγούδη.
 
Όπως αναφέρθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο μάρτυρας προσέθεσε συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τη σκοτεινή αυτή υπόθεση.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, σε σημείο λίγο πριν από την παραλία, έφτασε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Λίγο αργότερα έφτασε εκεί η Ειρήνη Λαγούδη με το δικό της αυτοκίνητο.
 
Μίλησε με τον οδηγό του πρώτο αυτοκινήτου και εκείνη συνέχισε προς την παραλία. Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε και το πρώτο αυτοκίνητο προς την παραλία.
 
Σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα κλειδί, όσο ώρα γίνονταν τα παραπάνω, βρίσκονταν κρυμμένοι σε διπλανό εγκαταλελειμμένο σπίτι, δύο άνδρες. Η κατάθεση αναφέρει ότι η Ειρήνη Λαγούδη έστησε άγριο καβγά με τον άνδρα που είχε κατέβει στην παραλία.
 
Κάποια στιγμή, ενώ τσακώνονταν, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες έπιασαν την Ειρήνη από πίσω. Εκείνη, φώναζε «αφήστε με», όμως οι άνδρες την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο και αμέσως μετά, σιωπή, ενώ λίγο μετά οι άνδρες έφυγαν από την παραλία.
 
Λίγο αργότερα, ο μάρτυρας είδε καπνό από την παραλία αλλά δεν του κίνησε την περιέργεια, γιατί θεώρησε ότι κάποιος κάτι έκαιγε στην παραλία ή κάποιοι έκαιγαν ελιές, αφού η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδεντρα.
 
Από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή, ο μάρτυρας -που δεν είναι προστατευόμενος- έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε αλλάξει την κατάθεσή του από τον φόβο του Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι ο ίδιος ο εισαγγελέας, έχει κάνει αυτοψία στο σημείο μαζί με τον μάρτυρα αυτό.
 
Πληροφορίες: ΣΚΑΪ/newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.