22/11/2019 21:29:15

Αλαλούμ με τον έλεγχο της Folli Follie

Σε καθεστώς «default» ακόμη ένα ομόλογο της Folli Follie - Media

 

Η έγκριση των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2017 - 31.12.2017, όπως αυτές θα αναμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση του... ήδη διενεργούμενου έκτακτου ελέγχου επ’ αυτών, είναι μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Folli Follie, στην οποία επιβεβαιώνεται η απόφαση για διεξαγωγή της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 30 Οκτωβρίου.

Στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων αναφορικά με την υπόθεση σε εσωτερικό και εξωτερικό κι ενώ η εταιρεία με ανακοίνωσή της στις 17 Οκτωβρίου επιβεβαίωνε πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέας εταιρείας για τον έλεγχο των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεών της, μετά τη διακοπή της συνεργασίας με την EY, σε νέα ανακοίνωση-πρόσκληση για την γενική συνέλευση της εταιρείας, υποστηρίζεται πως ήδη διενεργείται διαχειριστικός έλεγχος, χωρίς να έχει προηγηθεί ανακοίνωση για το ποια εταιρεία τον διενεργεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.