17/07/2019 06:33:59

Δήλωση-σοκ βουλευτή της ΠΓΔΜ: Ζωοπανήγυρη το κοινοβούλιο...

Δήλωση-σοκ βουλευτή της ΠΓΔΜ: Ζωοπανήγυρη το κοινοβούλιο... - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης των Σκοπίων με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συμπληρωθεί ο «μαγικός αριθμός» 80 που θα εγκρίνει την έναρξη της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης, όπως προβλέπεται στη συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής της ΠΓΔΜ, παρότι ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ακόμα δεν έχει αρχίσει, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο και διαπραγματεύσεις, για την επίτευξη της πλειοψηφίας των δύο τρίτων που απαιτείται.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στα Σκόπια ήταν και η ανάρτηση του αντιπολιτευόμενου βουλευτή και επικεφαλής του συνεργαζόμενου με το VMRO «Δημοκρατικού Κόμματος των Σέρβων της Μακεδονίας», Ιβάν Στοΐλκοβιτς, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Το κοινοβούλιο ως ζωοπανήγυρη...».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.