search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Δήλωση-σοκ βουλευτή της ΠΓΔΜ: Ζωοπανήγυρη το κοινοβούλιο…

19.10.2018 16:54
Δήλωση-σοκ βουλευτή της ΠΓΔΜ: Ζωοπανήγυρη το κοινοβούλιο... - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης των Σκοπίων με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, προκειμένου να συμπληρωθεί ο «μαγικός αριθμός» 80 που θα εγκρίνει την έναρξη της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης, όπως προβλέπεται στη συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής της ΠΓΔΜ, παρότι ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ακόμα δεν έχει αρχίσει, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο και διαπραγματεύσεις, για την επίτευξη της πλειοψηφίας των δύο τρίτων που απαιτείται.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στα Σκόπια ήταν και η ανάρτηση του αντιπολιτευόμενου βουλευτή και επικεφαλής του συνεργαζόμενου με το VMRO «Δημοκρατικού Κόμματος των Σέρβων της Μακεδονίας», Ιβάν Στοΐλκοβιτς, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Το κοινοβούλιο ως ζωοπανήγυρη…».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:33