19/02/2019 18:01:44

Σκληρό μήνυμα ΑΕΚ για την τιμωρία: «Θα απογοητευτούν»!

Σκληρό μήνυμα ΑΕΚ για την τιμωρία: «Θα απογοητευτούν»! - Media

 

Απτόητη από την «προκατασκευασμένη εκτέλεση», όπως χαρακτήρισε την τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών, εμφανίστηκε η ΑΕΚ. Στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, τόνισε ότι δεν πρόκειται να τεθεί εκτός τίτλου.

Χωρίς μεμψιμοιρία, αλλά με την πίστη ότι θα την κάνει ακόμα πιο δυνατή, υποδέχθηκε την τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ κάνει λόγο για «προκατασκευασμένη εκτέλεση» και τονίζει ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια για ανατροπή της απόφασης.

Τόνισε ωστόσο ότι, σε κάθε περίπτωση, η ομάδα δεν πρόκειται να απογοητευτεί, σε αντίθεση με όσους πιστεύουν ότι βρήκαν τον τρόπο να τη θέσουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η προκατασκευασμένη εκτέλεση της ομάδας μας με την εφαρμογή διαφορετικών ποινών για ίδια αδικήματα παρέμεινε και σε δεύτερο βαθμό!

Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τη δικαίωσή μας και την ανατροπή μιας απόφασης, η οποία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα την βρουν μπροστά τους όσοι την μεθόδευσαν και όσοι επιχαίρουν εκτιμώντας λανθασμένα ότι θα την εκμεταλλευθούν.

Ένα είναι το δεδομένο: Όσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον τρόπο για να θέσουν την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος θα απογοητευτούν και πάλι οικτρά! Η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος, όσοι κι αν συσπειρωθούν εναντίον της! Τέτοιες αποφάσεις μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς! Το έχουμε ήδη αποδείξει…

Κανείς δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει όσο εμείς αποφεύγουμε τις παγίδες και τις προκλήσεις, απομονώνουμε όσους θέλουν το κακό της ομάδας μας και παραμένουμε συσπειρωμένοι, αρχής γενομένης από τους δύο επόμενους αγώνες μας με Απόλλωνα και Μπάγερν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.