26/05/2020 17:18:31

Σκληρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της πΓΔΜ σε Π. Καμμένο: Διακινείτε πλαστές ειδήσεις

 Σκληρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της πΓΔΜ σε Π. Καμμένο: Διακινείτε πλαστές ειδήσεις - Media

 

Σε σκληρή γλώσσα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, Μίλε Μποσνιάκοβσκι στον Πάνο Καμμένο ο οποίος με tweet του υιοθέτησε εμμέσως τους ισχυρισμούς του VRMO περί χρηματισμού βουλευτών με 2 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο κ. Μποσνιακόβσκι με ανάρτηση στο twitter, απευθύνθηκε σε σκληρή γλώσσα στον Πάνο Καμμένο, εγκαλώντας τον για fake news, ενώ του επισήμανε ότι έχει ήδη διακινήσει μία φορά πλαστές ειδήσεις, οι οποίες, όπως λέει, διαψεύστηκαν από την κυβέρνηση της πΓΔΜ, ενώ «στο πνεύμα της Δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας» τον καλεί να δουλέψουν μαζί «για την φιλία μεταξύ των χωρών μας».

Αναλυτικά ο κ. Μποσνιακόβσκι ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητέ κύριε Καμμένε, ενημερωθείτε παρακαλώ, ότι έχετε ήδη μοιραστεί fake news, τα οποία έχουν επίσημα διαψευσθεί από την Κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπώματίας ας δουλέψουμε για την φιλία μεταξύ των χωρών μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.