search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:51
MENU CLOSE

Δάσκαλος στις ΗΠΑ βίαζε μαθήτριά του από τα 14 μέχρι τα 17 της χρόνια (Photo)

20.10.2018 11:06
Ρόδος: Εκπαιδευτικός ρωτούσε μαθήτρια για τα εσώρουχά της - Media

 

Αντιμέτωπος με κατηγορίες αποπλάνησης, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση βρίσκεται ένας 33χρονος δάσκαλος από το Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μαθήτριά του από τα 14 μέχρι τα 17 της χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τοπικών Αρχών, ο Daniel McMenamin είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά ερωτικά την έφηβη κοπέλα τον Νοέμβριο του 2014, όταν το κορίτσι ήταν μαθήτρια στην τάξη του, στο ιδιωτικό σχολείο Lawrence Woodmere Academy.

Όπως μεταδίδει το Newsday, ο διεστραμμένος δάσκαλος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες και κρατείται με εγγύηση 280.000 δολαρίων. 

Ο δεσμός ανάμεσα σε μαθήτρια και καθηγητή πιστεύεται ότι κράτησε 3 χρόνια, μέχρι την αποφοίτηση της κοπέλας, ωστόσο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε σεξουαλική σχέση με την κοπέλα και ισχυρίζεται εντόνως ότι η σχέση τους ήταν φιλική.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:51