search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Το Γκραν Πρι των ΗΠΑ ζωντανά στην ΕΡΤ

20.10.2018 14:24
Το Γκραν Πρι των ΗΠΑ ζωντανά στην ΕΡΤ - Media

 

Tο Γκραν Πρι των ΗΠΑ θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD, καθώς και από το ert.gr. Τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένα στις 20:00 από την ΕΡΤ2 και το ert.gr.

Στην περιγραφή και στο σχολιασμό του αγώνα, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ,.. Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Μετά την ιστορική πίστα της Σουζούκα, η Formula 1 μεταφέρεται στο σύγχρονο Σιρκουί της Αμερικής στο Όστιν του Τέξας, για το Γκραν Πρι των ΗΠΑ.

Από το 2012, όταν και φιλοξένησε τον πρώτο του αγώνα, το Σιρκουί της Αμερικής έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα των οδηγών. Ιδιαιτέρως δε, του Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έχει κερδίσει τους πέντε από τους έξι αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί εκεί, κάτι που ίσως παίξει το ρόλο του στην εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού μετά και την επικράτησή του στην Ιαπωνία, χρειάζεται να σημειώσει μόλις οκτώ βαθμούς περισσότερους από τον Σεμπάστιαν Φέτελ για να κατακτήσει το πέμπτο του παγκόσμιο στέμμα.

Άραγε, το Σιρκουί της Αμερικής θα σημάνει το τέλος της μάχης ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του τίτλου; Ή την αρχή της αντεπίθεσης του Φέτελ στην προσπάθειά του να «κατορθώσει το ακατόρθωτο», όπως το χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

 

Πηγή: zoornalistas.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16