search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Anne: Η μικρή «Μελέκ» μόλις έκλεισε τη νέα της σειρά!

21.10.2018 08:58
Anne: Η μικρή «Μελέκ» μόλις έκλεισε τη νέα της σειρά! - Media

 

Η καθημερινή δραματική σειρά τουρκικής -παραγωγής «Anne» προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η 9χρονη Μπερέν Γκιοκγιλντίζ, η οποία υποδυόταν τη Μελέκ Τουρνά, κατάφερε να μας συγκινήσει περισσότερο από όλους και τα εγχώρια και μη μέσα ενημέρωσης να την αποκαλούν «παιδί θαύμα». Δεν είναι τυχαίο που «έκλεισε» αμέσως την επόμενη σειρά που θα πρωταγωνιστεί, η οποία προβάλλεται στο τουρκικό κανάλι ΤΥ8 του Ατζούν Ιλίτζαλι και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η σειρά έχει τίτλο Kizim (μτφρ. Η κόρη μου ) και είναι βασισμένη στην κορεάτικη σειρά My Fair Lady , σε διασκευή της Σουζάν Σουμελί, σενάριο των Μπανού Κιρεμιτσί Μποζκούρτ και Ιρμάκ Μπαχτσεσί και σκηνοθεσία της Γκιοκσέν Ουστά. Πέρα από την Μπερέν Γκιοκγιλντίζ παίζουν οι ηθοποιοί Μπουγκρά Γκιουλσόι, που υποδυόταν τον Βουράλ της Φατμαγκιούλ , Λεϊλά Λυδία Τουγουτλού, Σινέμ Ουνσάλ, Τουγκάι Μερκάν, Σούνα Σελέν και ο Σερχάτ Τεομάν.

Η υπόθεση της Κόρης Η υπόθεση της σειράς είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα και περιγράφει την ιστορία ενός 8χρονου κοριτσιού που εξαιτίας της νόσου από την οποία πάσχει χάνει σταδιακά τη μνήμη της και ο πατέρας της προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της. Η Γιοκιού είναι ένα έξυπνο 8χρονο κορίτσι, διαφορετικό από τα συνομήλικα παιδιά, με διευρυμένη αντίληψη και ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση. Όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν.

Ο άνδρας είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του. Ο ίδιος, μάλιστα, συλλαμβάνεται την ημέρα που έρχεται να τον βρει η Γιοκιού. Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του, όμως ο άνδρας, που γνωρίζει την Γιοκιού την ίδια εκείνη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της.

Με τον συνέταιρο του, Ουγκούρ, από τη μια μεριά προσπαθούν να γλιτώσουν από την Γιοκιού και από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μία μεγάλη κομπίνα. Η Καντάν, που βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής, ενώ φαίνεται να έχει μια ήρεμη ζωή, κρύβει έναν μεγάλο πόνο από το παρελθόν της. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι των οποίων οι ζωές συνδέονται με όλες αυτές τις συμπτώσεις είναι ότι το μεγάλο μυστικό κρύβεται στην Γιοκιού.

Πηγή: Mytv, gossip

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43