search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:58
MENU CLOSE

Π. Καμμένος: Όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, φεύγουμε (Video)

21.10.2018 09:36
«Αιχμηρός» Καμμένος για την επίθεση στον ΣΚΑΪ: Αρνούμαστε έστω και με τη στάση μας να βρεθούμε  τυπικά με τη χρήση βίας - Media

 

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος στους «Μακεδονοκλάστες» του κόμματός του, που τους είχε κάνει «τζάμπα μάγκες» στο παρελθόν, αποκαλώντας τους, μάλιστα, «τελειωμένους» κατά την εισηγητική ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση μέχρι η συμφωνία των Πρεσπών να φθάσει στη Βουλή.

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου ερθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Οταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος από τα πρώτα κιόλα λεπτά της ομιλίας του. 

Αναφορικά με τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι επρόκειτο από την πρώτη στιγμή για μια «εντιμη και ανοιχτη συνεργασία, μία δημόσια συνεργασία.

«Δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ο,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά», υπογράμμισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ. Οπως είπε ο Τσίπρας στη συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας. Το θέμα για μας αποτελεί δέσμευση καταστατική. Οι ΑΝΕΛ έχουμε ξεκάθαρη θέση, δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, τέλος. Δεν το κρύψαμε, δεν θα υποχωρήσουμε. Ποτέ δεν είχαμε καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας. Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία. Πολλοί «καμμενολόγοι» μιλούν για τα tweet μου. Εδώ είναι Βαλκάνια να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είναι απλή υπόθεση. Από εδώ ξεκίνησε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος και άναψαν πολλές φωτιές. Θα τα ξαναπούμε τον Μάρτιο όποτε και αν έρθει η Συμφωνία. Η συμφωνία έχει ακόμα δρόμο μπροστά» είπε χαρακτηριστικά.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57