search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:09
MENU CLOSE

«Κόπηκε» από τη RAI το ντοκιμαντέρ με τον αστυνομικό που βρίζει χυδαία ηλικιωμένη πρόσφυγα στη Μόρια

21.10.2018 11:12
Σοκ για Γερμανούς βουλευτές: «Moria bad, very bad»... - Media

 

Δεν προβλήθηκε τελικά από την ιταλική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ για τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες στη Μόρια. Η εκπομπή που επρόκειτο να προβληθεί το Σάββατο κόπηκε μέχρι νεωτέρας όπως ανακοίνωσε ο ρεπόρτερ της RAI.

«Το ρεπορτάζ από τη Λέσβο για τους «φυλακισμένους στο νησί» δεν θα μεταδοθεί απόψε όπως είχε προγραμματιστεί», έγραψε στο Facebook ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Valerio Cataldi

«Δεν είναι δική μου απόφαση. Πιθανώς να μεταδοθεί κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς. Προς το παρόν, είμαι ευτυχής που έχω επιτύχει ένα απόλυτο ρεκόρ. Για πρώτη φορά, μια δημοσιογραφική έρευνα που δεν έχει μεταδοθεί, έχει αποφέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα: την απομάκρυνση τεσσάρων βίαιων αστυνομικών από το καμπ της Μόριας. Και άρχισαν έρευνες εάν οι κινήσεις τους διέπονταν από «ρατσιστικά κίνητρα». Πραγματικά, ένα απίστευτο αποτέλεσμα», ανέφερε ο ρεπόρτερ.

Ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, καθώς ένας αστυνομικός βρίζει χυδαία μια ηλικιωμένη πρόσφυγα. Τελικά, ο εν λόγω αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:08