search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Ο Τσιτσιπάς «σήκωσε» το πρώτο ATP και τα καλύτερα έρχονται!

21.10.2018 15:44
Ο Τσιτσιπάς «σήκωσε» το πρώτο ATP και τα καλύτερα έρχονται!  - Media

 

Η μεγάλη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το ελληνικό τένις έφτασε! Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά ATP 250 αφού επικράτησε με 2-0 σετ του Έρνεστ Γκουλμπίς στον τελικό του Stockholm Open!

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Λετονού τενίστα, που είναι Νο 145 στον κόσμο και στα δύο σετ με το ίδιο σκορ, 6-4! Ο Ελληνας άσος χρειάστηκε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να φτάσει στην πιο σπουδαία νίκη της καριέρας του. Στην κατάκτηση τουρνουά ATP 250 που έγινε στην Στοκχόλμη!

Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δείχνοντας σε κάθε τουρνουά που παίρνει μέρος τις τεράστιες δυνατότητες του, δικαιώνει όλους όσοι κάνουν λόγο με σιγουριά για το next big thing του αντρικού τουρ! Έφτασε μέσα στο 2018 στον τρίτο τελικό της καριέρας που αποδείχθηκε και ο πιο γλυκός, αφού δεν είχε απέναντί του τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ! Ο Τσιτσιπάς με breaks σε κρίσιμα σημεία και των δύο σετ, επικράτησε του Λετονού Γκουλμπίς, που μέχρι και σήμερα ήταν αήττητος σε τελικούς, κατακτώντας πανάξια το ιστορικό Stockholm Open!

Συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα στον Στ. Τσιτσιπά για τη νίκη του στον τελικό του Stockholm Open

Τα θερμά συγχαρητήρια του στον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Stockholm Open, εκφράζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο Twitter. «Μια ιστορική επιτυχία που μας κάνει υπερήφανους!», αναφέρει.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20