search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:31
MENU CLOSE

Καραμπόλα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία προς Χαλκιδική

22.10.2018 06:24
Καραμπόλα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης -  Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία προς Χαλκιδική - Media

 

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, λόγω πολλαπλούς καραμπόλας που σημειώθηκε στο ρεύμα προς Χαλκιδική, κοντά στην αερογέφυρα της Θέρμης. Όπως έγινε γνωστό, έξι οχήματα συγκρούστηκαν και αναφέρθηκαν τρεις ελαφρά τραυματίες. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Τροχαίας και ρυθμίζουν την κυκλοφορία, η οποία διεξάγεται με δυσκολία.

Την ίδια ώρα, καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε και στην εξωτερική περιφερειακή μετά το «ΤΙΤΑΝ» στο ρεύμα προς τα διόδια του Ωραιοκάστρου, όπου και εδώ υπάρχουν αναφορές για ελαφρά τραυματίες. Αιτία των δύο ατυχημάτων πιθανότατα είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας της ασθενούς βροχόπτωσης που επικρατεί από νωρίς στη Θεσσαλονίκη. Για αυτό το λόγο η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:31