search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:14
MENU CLOSE

Νένα Μεντή: Δουλεύω γιατί η ψωροσύνταξη δε φτάνει ούτε για μακαρόνια

22.10.2018 09:50
«Έχω κάνει αηδίες στην τηλεόραση» – Η Νένα Μεντή σε μια εξομολόγηση ψυχής - Media

 

Η Νένα Μέντη, μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κοινού τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται λόγω της πενιχρής σύνταξης που λαμβάνει. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό συνεχίζει να εργάζεται καθώς -όπως χαρακτηριστικά λέει- τα λεφτά από τη σύνταξη δε φθάνουν ούτε για μακαρόνια.

Η αγαπητή ηθοποιός τόνισε, επίσης, ότι δεν είναι πλούσια ούτε και προέρχεται από εύπορη οικογένεια, καταφέρνοντας να αγοράσει ένα σπίτι για τον γιο της από τα χρόνια σκληρής εργασίας της.

Η Νένα Μεντή, που την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, όπως στις «Τρεις Χάριτες» και στο «δις εξαμαρτείν» σχολίασε και το «μαύρο» που πρόκειται να πέσει στον σταθμό, επισημαίνοντας ότι δεν τρέφει τέτοιους συναισθηματισμούς και ότι αυτό που την αφορά και την ενδιαφέρει είναι οι εργαζόμενοι που δεν πήραν ποτέ τα δεδουλευμένα τους.

«Δεν είμαι πλούσια καθόλου. ούτε είχα γονείς πλούσιους, ούτε έχω περιουσίες, ούτε τίποτα. Ότι έκανα, του παιδιού μου το σπίτι που πήρα, έγινε από τη δουλειά μου. Δουλεύω και τώρα γιατί μια ψωροσύνταξη που παίρνω δεν θα μπορούσα να ψωνίσω ούτε τα μακαρόνια του μήνα.

Οι μεγάλες επιτυχίες που έκανα, “Οι τρεις χάριτες” και “Το δις εξαμαρτείν” ήταν στο Mega. Πέφτει μαύρο… Δεν το σχολιάζω. No comment. Δεν έχω τέτοιο συναισθηματισμό, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι μένουν φεσωμένοι εργαζόμενοι άνθρωποι. Αυτό, τίποτα άλλο…» είπε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:14