search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25
MENU CLOSE

Μελισσανίδης: Μιλά για το bullying που δέχτηκε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό (Video)

22.10.2018 11:47
Μελισσανίδης: Μιλά για το bullying που δέχτηκε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν καλεσμένος ο Ιωάννης Μελισσανίδης, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- το bullying που δέχτηκε κατά τα σχολικά του χρόνια τόσο για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, όσο και άλλα θέματα. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε επίσης για την απόφασή του να αφήσει την ιατρική και να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ενάντια στις αντιρρήσεις της οικογένειάς του.

“Ήμουν 2 μέρες σχεδόν άσιτος όταν έκανα απεργία πείνας για να τους πείσω ότι θέλω να γραφτώ στην ενόργανη γυμναστική στα 8 μου χρόνια. Στην Ιατρική πήγαν για 5 χρόνια. Δεν ξέρω αν το έχουν ξεπεράσει οι γονείς μου ακόμα που την παράτησα. Το πρώτο πράγμα που μου είπε η μητέρα μου όταν προσγειώθηκα και με είδε Ολυμπιονίκη ενώ γινόταν όλη αυτή η τεράστια υποδοχή, ήταν ότι σε δύο εβδομάδες ξεκινούσε η εξεταστική” είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

Δέχτηκα bullying και στο σχολείο επειδή φορούσα γυαλιά, επειδή ασχολούμουν με τον αθλητισμό… Στη δική μου περίπτωση δεν μάσησα, τους μάσησα. Επειδή ήμουν αθλητικό παιδί, με το που γινόταν το bullying τρώγαν bullying. Όποια ομάδα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο, την άκουγαν, τρώγαν ξύλο από μένα κι έτρεχαν και δεν έφταναν. Αυτό πρέπει να περάσει στα παιδιά, είτε δέχονται bullying για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό -που δέχτηκα- είτε για τα κιλά τους…».

Δείτε το σχετικό βίντεο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25