search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48
MENU CLOSE

Πέθανε ο δήμαρχος της Νέας Ζίχνης Σερρών – Τραυματίστηκε όταν έπεσε από σκάλα

22.10.2018 12:22
Πέθανε ο δήμαρχος της Νέας Ζίχνης Σερρών - Τραυματίστηκε όταν έπεσε από σκάλα - Media

 

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης άφησε ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Σερρών, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τραυματισμό του το Σάββατο, όταν έπεσε από σκάλα.

Το ατύχημα που είχε το Σάββατο ο Ανδρέας Δαϊρετζής είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή κάκωση της αυχενικής μοίρας. Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον δήμο Νέας Ζίχνης, η σορός του δημάρχου θα βρίσκεται στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, από τις 10 το πρωί για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν.

Ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης, Ανδρέας Δαϊρετζής, γεννήθηκε στη Νέα Ζίχνη Σερρών, όπου και μεγάλωσε. Πατέρας του ήταν ο Σοφοκλής Δαϊρετζής, που επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος της τότε κοινότητας Νέας Ζίχνης. Ήταν παντρεμένος, με πλούσια πολιτική δράση ως μέλος και εκλεγμένος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, από το 1977 έως το 2004. Από το 1995 έως το 2001 διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή Διοίκηση Σερρών.

Είχε την καθολική αποδοχή των δημοτών του και από το 2007 μέχρι και σήμερα τον τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντάς τον δήμαρχο του Δήμου Νέας Ζίχνης για τρεις συνεχόμενες περιόδους.

Στο μεταξύ, “πλήγμα” για την Κεντρική Μακεδονία και την αυτοδιοίκηση της χώρας χαρακτηρίζει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, τον θάνατο του Δημάρχου Νέας Ζίχνης, Ανδρέα Δαϊρετζή.

“Ο αδόκητος χαμός του Ανδρέα Δαϊρετζή μάς έχει συγκλονίσει όλους” αναφέρει και μεταξύ άλλων προσθέτει: “Όλα τα χρόνια που υπηρέτησε τον τόπο του και την κοινωνία ξεχώρισε για την εργατικότητα, την ακεραιότητα, την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48