search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Ποιος Ορέστης; Ο τυφώνας Willa συγκεντρώνει την καταστροφική του δύναμη για να χτυπήσει το Μεξικό

22.10.2018 16:59
Ποιος Ορέστης; Ο τυφώνας Willa συγκεντρώνει την καταστροφική του δύναμη για να χτυπήσει το Μεξικό - Media

 

Μπορεί στην Ελλάδα να επικρατεί ένας (σχετικός) αναβρασμός εν αναμονή της άφιξης του «Ορέστη», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας τα επόμενα 24ωρα, ωστόσο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στον Ειρηνικό Ωκεανό, αναπτύσσεται ο τυφώνας Willa με τους μετεωρολόγους να εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και την κατηγορία 5.

Ήδη αναπτύσσονται άνεμοι ταχύτητας 160 μιλίων/ ώρα, κάνοντας τον τυφώνα Μάικλ που έπληξε πρόσφατα τη Φλόριντα των ΗΠΑ, να μοιάζει «αθώος». Ο Willa μάλιστα εξελίχθηκε από μία τροπική καταιγίδα σε κυκλώνα κατηγορίας 5 σε λιγότερο από 48ώρες!

Το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ εκτιμά ότι ο Willa θα εξασθενίσει πριν φτάσει στη στεριά, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για έναν ισχυρό τυφώνα, κατηγορίας τουλάχιστον 4. Θα αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους τυφώνες που έπληξαν ποτέ την ακτή του Μεξικού από την πλευρά του Ειρηνικού Ωκεανού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33