search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Αρνιακός: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες ο «Ορέστης» – Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας – Ο καιρός του τριημέρου (Video)

22.10.2018 17:52
Αρνιακός: Αντί να πει για τον καιρό, είπε για διασωληνωμένους που «αυξάνονται με φόντο τα λαμπιόνια» - Σάλος στα social media (Video)  - Media

 

Το χαμηλό βαρομετρικό «Ορέστης» χτυπά από χθες τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο «Ορέστης» αναμένεται τις επόμενες ώρες να «περάσει» από την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, το Ιόνιο, την Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες, αλλά όχι με τη σφοδρότητα που χτύπησε την Ιταλία.

Ο Τάσος Αρνιακός ανέφερε επίσης ότι από την Πέμπτη έρχονται βοριάδες που θα επηρεάσουν τη θερμοκρασία τονίζοντας πως αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας 8 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Όσο για τον καιρό του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, ο Τάσος Αρνιακός ανέφερε πως ο καιρός θα είναι καλός και οι παρελάσεις αναμένεται να γίνουν με ήλιο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:23