search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:40
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Κλοπή! – Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε

22.10.2018 18:17
Παναθηναϊκός: Κλοπή! - Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε - Media

 

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθενται σε ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ και ΚΕΔ για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κατέθεσαν ένσταση οι πράσινοι.

Έντονο έκτο σετ είχε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-2 σετ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Με το σκορ στο 12-11 υπέρ του Παναθηναϊκού ο Ράπτης πήγε στο σερβίς με την μπάλα είναι καθαρά μέσα, αλλά ο επόπτης έδειξε άουτ και έτσι αντί το σκορ να γίνει 13-11, έγινε 12-12.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι πράσινοι υπέβαλαν ένσταση. Λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία κάνει λόγο για κλοπή και επιτίθενται σε ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ και ΚΕΔ για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: “Δυστυχώς, το πρωτάθλημα ξεκίνησε με μία καταφανέστατη κλοπή εις βάρους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ στην Κυψέλη.

Κάναμε τα πάντα για να τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα και να σεβαστούμε τους θεσμούς και το άθλημα. Ενημερώνουμε την ΕΣΑΠ , την ΕΟΠΕ και την ΚΕΔ πως αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία κλοπή σε βάρος των αθλητών και του Συλλόγου μας. Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε.

Τον Παναθηναϊκό Α.Ο. θα τον σέβεστε”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15