search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Έλλη Στάη: Αυτός με έδιωξε από τον Alpha τo 2015

23.10.2018 08:30
Έλλη Στάη: Αυτός με έδιωξε από τον Alpha τo 2015 - Media

 

Με δυο συνεντεύξεις στον κυριακάτικο Τύπο (“Πρώτο θέμα” και “Έθνος TV”) «προλογίζει» τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση η Έλλη Στάη. Πρόκειται για δυο συνεντεύξεις που περιλαμβάνουν αποκαλύψεις γύρω από την πολυετή επαγγελματική της πορεία, όπως επίσης, τις απόψεις και τις θέσεις της για από πολλά και διαφορετικά ζητήματα.

Φυσικά, η συζήτηση ήρθε και στην πρεμιέρα του OPEN όπου η γνωστή δημοσιογράφος θα βρεθεί στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 19.00, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου,

«Κάποτε είχαν γράψει για εμένα ότι είμαι μια γυναίκα “που όλοι λατρεύουν να μισούν”. Ισως τώρα πια, καθώς μεγαλώνω, αυτές οι εντυπώσεις απαλύνονται. Μήπως συμβαίνει αυτό επειδή δεν έχω το αγέρωχον της νεότητας και έχω μόνο το αγέρωχον της Έλλης;», αναφέρει σε μια από τις πιο ανθρώπινες στιγμές της συνέντευξης στο «Πρώτο Θέμα», ενώ λίγο αργότερα αποκαλύπτει το πρόσωπο που είχε αντιρρήσεις να συνεχιστεί η συνεργασία της στον Alpha.

«Δουλειές με άνωθεν εντολή, με έβαλαν στο “ψυγείο” όπως είναι π.χ. η τακτική στην ΕΡΤ κ.λ.π. Είναι ένα παιχνίδι που πλέον το έχω μάθει πολύ καλά. Αλλά αυτό που με κάνει να νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη είναι ότι καμία πολιτική ηγεσία δεν έχει επικαλεστεί επαγγελματικά δυσάρεστα πράγματα για εμένα ώστε να γίνει πολύ εύκολο για έναν σταθμό να με απομακρύνει. Οχι ότι δεν το έχουν κάνει, απλώς είναι δύσκολο να το πετύχουν. Μην ξεχνάμε, βέβαια, και τις ευθύνες των εκάστοτε μιντιαρχών».

«Η τελευταία φορά που με εμπόδισαν, και σας το λέω όπως μου μεταφέρθηκε, ήταν όταν συνεργαζόμουν με τον Alpha το 2015. Μου είπαν λοιπόν ότι για εμένα είχε πολύ μεγάλη αντίρρηση ο Πάνος Καμμένος διότι τον είχαν ενοχλήσει – αν και πιστεύω πως δεν είχε ενοχληθεί μόνο αυτός αλά μάλλον ολόκληρη η τότε κυβέρνηση Τσίπρα – κάποια από τα σχόλια που έκανα τότε στον συγκεκριμένο σταθμό. Είχαν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα.

Με τον Alpha είχαμε πει ότι θα ανανεώσουμε τη συνεργασία μας μετά το δημοψήφισμα, για να συνεχίσω το σχολιασμό στο δελτίο ειδήσεων. Οπότε η μη ανανέωση αυτής της συνεργασίας για το λόγο που μου ανέφεραν ήταν και το μήνυμα που απευθυνόταν σε μένα. Αλλά και προηγουμένως, το τελευταίο διάστημα που ήμουν στην ΕΡΤ, πριν πέσει το «μαύρο» το 2013, το υπόγειο του Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά είχε τεράστιο πρόβλημα μαζί μου. Προσπαθούσαν να με διώξουν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο διότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην ΕΡΤ».

Πηγή: zoornalistas, The toc

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37