search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Βρέθηκε τεμαχισμένο το πτώμα του Κασόγκι – Σε πηγάδι στο σπίτι του Σαουδάραβα πρόξενου

23.10.2018 08:57
Βρέθηκε τεμαχισμένο το πτώμα του Κασόγκι - Σε πηγάδι στο σπίτι του Σαουδάραβα πρόξενου - Media

 

Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.

Να αποκαλύψει τη «γυμνή αλήθεια» για την υπόθεση υποσχέθηκε ο Ερντογάν

Αποκαλύψεις που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα τη Σαουδική Αραβία και τον διάδοχο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, υποσχέθηκε πως θα κάνει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναλυτές θεωρούσαν ότι ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία θα έδιναν ανταλλάγματα στον Ερντογάν ώστε να μην παρουσιάσει ατράνταχτες αποδείξεις, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να επετεύχθη.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, δεν έχουν τέλος. Κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέα στοιχεία, τα οποία επιμελώς διαρρέουν οι τουρκικές υπηρεσίες,

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν ο Κασόγκι πριν δολοφονηθεί από την ομάδα των επαγγελματιών, μίλησε στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν ο οποίος του ζήτησε να επιστρέψει πίσω. Όταν εκείνος αρνήθηκε το τηλέφωνο πήρε κάποιο μέλος της ομάδας και άκουσε τις εξής διαταγές: «Φέρτε μου το κεφάλι του σκύλου»

Με συγγενείς του Κασόγκι συναντήθηκε ο Σαλμάν

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν συναντήθηκε με δύο μέλη της οικογένειας του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στο παλάτι στο Ριάντ, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Πρόκειται για τον γιο του, Σαλάχ, και τον αδελφό του, Σαχέλ, και στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, μετέδωσε το SPA.

Ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας διάδοχος εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα μέλη της οικογένειας Κασόγκι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03