search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:59
MENU CLOSE

Όλο το παρασκήνιο Λιάγκα – ΑΝΤ1: «Το ραντεβού έγινε με ύβρεις εκατέρωθεν» (Video)

23.10.2018 09:47
Όλο το παρασκήνιο Λιάγκα - ΑΝΤ1: «Το ραντεβού έγινε με ύβρεις εκατέρωθεν» (Video) - Media

 

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο ΑΝΤ1 δε βρίσκονται στην καλύτερη «φάση» τους, καθώς υπάρχει ένταση εκατέρωθεν εξαιτίας της μη αξιοποίησης του παρουσιαστή από τον σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά και τη μη πρόθεση του ΑΝΤ1 να τον αποδεσμεύσει.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης μέσω της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» όλο το παρασκήνιο που σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι σχέσεις είναι τεταμένες και από τις δυο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε τη συζήτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας αρχές του φθινοπώρου με τα στελέχη του σταθμού , υποστηρίζοντας τα εξής:

“Με το που γυρνάει ο Γιώργος Λιάγκας από το Ιόνιο, κάνει ραντεβού με τον Τζώρτζη Ποφάντη, αρχές Σεπτέμβρη. Ένα ραντεβού σε πολύ κακό κλίμα, με ύβρεις εκατέρωθεν και κλείνει η πόρτα και ο Ποφάντης ουσιαστικά είναι σαν να λέει «δεν θέλω να σε ξαναδώ» και ο Λιάγκας λέει στον ΑΝΤ1 τότε, τον Σεπτέμβρη «Αμισθί, χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ, λύστε μου το συμβόλαιο.

Ο Ποφάντης δηλώνει ξεκάθαρα στον Λιάγκα ότι δεν τον θέλει και ο Λιάγκας λέει ότι θέλει να του λύσει το συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Εκεί, διοικητικά στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζουν να παρακάμψουν τον Ποφάντη και να πουν «όχι, θα κρατήσουμε τον Λιάγκα για να μην τον βρούμε απέναντι γιατί είναι αρχή της σεζόν» και μάλιστα τον ανακοινώνουν εντέχνως στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Γι’ αυτό δεν πήγε ο Λιάγκας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Θα έχουμε εξελίξεις γιατί έχει υπογράψει 2+1 και μπορεί να έχουμε δικαστικές διαμάχες για το +1″ κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:59