search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Κιλκίς: Διοικητής νοσοκομείου χτύπησε εργαζόμενη – Διαψεύδει ο ίδιος

23.10.2018 10:33
Κιλκίς: Διοικητής νοσοκομείου χτύπησε εργαζόμενη - Διαψεύδει ο ίδιος - Media

 

Σε κατασκευασμένα και ψευδή συμβάντα που έχουν σκοπό την εξόντωσή του αποδίδει ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς , Θεόδωρος Ρεβενάκης, τις καταγγελίες περί εμπλοκής του σε χειροδικία σε βάρος εργαζόμενης με αναπηρία στη νοσηλευτική υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

“Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών -μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων- να πλήξουν το κύρος, την αξιοπρέπεια και εν τέλει να με εξοντώσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, θα πέσει για άλλη μια φορά στο κενό. Η υγιής συνεργασία διοίκησης και εργαζομένων, προκειμένου να προχωρήσει το έργο εξυγίανσης, ανασυγκρότησης και ηθικοποίησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας συνεχίζεται και καμμία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων δεν μας πτοεί” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ Ρεβενάκης.

Να σημειωθεί ότι χτες ο ίδιος και η εργαζόμενη βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς. Εκεί ο κ. Ρεβενάκης μήνυσε την εργαζόμενη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ενώ η εργαζόμενη τον μήνυσε για σωματική βλάβη που υπέστη κατόπιν χειροδικίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε καταγγελία σε βάρος του κ. Ρεβενάκη προέβη σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της, σύμφωνα με την οποία χτες το μεσημέρι (22/10/2018), στις 13:30, υπάλληλος (βοηθός θαλάμου) της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από τη γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.

Σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον αναπληρωτή διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν και αυτός της υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον διοικητή του νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. “Αυτό εκνεύρισε τον διοικητή του νοσοκομείου. Ο διοικητής άκουσε τη συνομιλία της υπαλλήλου με τη γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε, αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο. Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλο υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών” ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή της ΠΟΕΔΗΝ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:45