search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Κάλεσε 32 συμμαθητές στα γενέθλιά του και δεν πήγε κανείς: Η φωτογραφία 6χρονου που έγινε viral (Photo)

23.10.2018 10:45
Κάλεσε 32 συμμαθητές στα γενέθλιά του και δεν πήγε κανείς: Η φωτογραφία 6χρονου που έγινε viral (Photo) - Media

 

Viral έγινε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα 6χρονο από την Αριζόνα των ΗΠΑ, προξενώντας ποικίλα συναισθήματα.

Το αγοράκι έκανε το πάρτι γενεθλίων του σε μια πιτσαρία και είχε καλέσει 32 συμμαθητές του. Περίμενε πώς και πώς να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ωστόσο, η μέρα αυτή δεν εξελίχθηκε όπως αρχικά φανταζόταν.

Ο μικρός Τέντι βρέθηκε να γιορτάζει ολομόναχος τα γενέθλιά του, παρά το γεγονός ότι κάποιοι του είχαν πει ότι θα παρευρεθούν.

Η μητέρα του έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία βλέπουμε τον Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Η φωτογραφία έγινε viral με αμέτρητους χρήστες του διαδικτύου να στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στο μικρό αγόρι.

Η Ματσίνι δήλωσε ότι είχαν σταλεί 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία και ότι μάλιστα είχε μιλήσει με κάποιους γονείς την προηγούμενη ημέρα που είπαν ότι θα πήγαιναν. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Μάλιστα, η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers. «Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολοδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!» ανέφεραν οι Suns στο Twitter.

Ο Τέντι έλαβε, επίσης, πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:33