search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:51
MENU CLOSE

Με εκπομπή στο Open του Σαββίδη ο Ντέμης Νικολαΐδης (Video)

23.10.2018 12:17
Με εκπομπή στο Open του Σαββίδη ο Ντέμης Νικολαΐδης (Video) - Media

 

Νέα εκπομπή στο Open Tv ανέλαβε επισήμως ο πρώην διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, Ντέμης Νικολαΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Πρόκειται για την εκπομπή «Total Football», η οποία αναμένεται να προβάλλεται κάθε Κυριακή, το βράδυ.

Το νέο sports show που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open.

  «Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Ντέμη Νικολαΐδη, η καινούργια αθλητική εκπομπή του Open θα αναδείξει το αληθινό ποδόσφαιρο και θα φωτίσει τους πραγματικούς σταρ των γηπέδων», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και προσθέτει:

 «Παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο.

Μακριά από κλισέ και στρογγυλέματα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα μιλήσει μία νέα γλώσσα στην τηλεόραση. Τη γλώσσα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Τη γλώσσα του Total Football».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:51