17/07/2019 02:04:15

Συναντήσεις Μητσοτάκη με δύο υποψήφιους περιφερειάρχες

Συναντήσεις Μητσοτάκη με δύο υποψήφιους περιφερειάρχες - Media

 

Συναντήσεις με τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο, είχε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες της ΝΔ για τις περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψήφιους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό πρόγραμμά της για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.