17/02/2020 20:28:52

Είναι άδικο αλλά …έγινε πράξη

Είναι άδικο αλλά …έγινε πράξη - Media

 

Αναστάτωση επικρατεί στο σχεδόν ξεχασμένο, ορεινό χωριό Τρανόβαλτος, του Νομού Κοζάνης καθώς από τις 18 Οκτωβρίου διαταράχτηκε η ομαλή λειτουργία του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έλαβε το trikalanews.gr, το τμήμα της Δευτέρας Τάξης έμεινε ξαφνικά χωρίς δασκάλα αφού η εκπαιδευτικός τοποθετήθηκε στο γραφείο της βουλευτή Τρικάλων Παναγιώτας Δριτσέλη, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους δασκάλους να μοιράζουν τον χρόνο τους, ανάμεσα στις τάξεις τους και την Δευτέρα τάξη.

Στο Δημοτικό Σχολείο Τρανόβαλτου, φοιτούν παιδιά τόσο από το χωριό Τρανόβαλτος όσο και από τα γύρω χωριά Μικρόβαλτος, Λαζαράδες και Ελάτη.

«Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικά ορθό. Απομακρύνουμε κάποιον από την τάξη, αφού πρώτα φροντίσουμε για την αντικατάστασή του και μάλιστα όταν η τάξη αυτή έχει μέσα ένα παιδάκι με αυτισμό, ένα με δυσπραξία και ένα άλλο με ελλειμματική προσοχή. Κι όμως, η κυρία Δριτσέλη, βουλευτής Τρικάλων, όλα αυτά τα διέγραψε και έκρινε ότι η παρουσία της εκπαιδευτικού στο πολιτικό της γραφείο, είναι πολύ πιο απαραίτητη» αναφέρει μεταξύ άλλων η επώνυμη καταγγελία που λάβαμε και δεν παραλείπει να κάνει λόγο για την «ευαισθησία των πολιτικών ηγετών στα θέματα Παιδείας».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.