search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Έγινε… επιδημία: Νέα σύλληψη εκπαιδευτικού για σεξ με ανήλικους μαθητές της (Photos)

23.10.2018 13:18
«Εξίσωση για δυνατούς λύτες» το άνοιγμα των σχολείων: Τα σενάρια που εξετάζει το υπ. Παιδείας  - Media

 

Διαστάσεις… επιδημίας παίρνουν τα περιστατικά νεαρών γυναικών εκπαιδευτικών που κατηγορούνται ότι είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους μαθητές τους.

Τελευταίο κρούσμα, μία δασκάλα από το Τέξας η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη διότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της, ηλικίας 16 και 18 ετών.

Η 32χρονη Lynn Burge, η οποία δίδασκε στο Muenster High School, κατηγορείται ότι έστειλε πέντε γυμνές φωτογραφίες της στον ανήλικο μαθητή της μέσω Snapchat.
Σύμφωνα με το News 12, η δασκάλα μαζί με τον 16χρονο πήγαν σπίτι της, όπου του έκανε στοματικό σεξ. Πριν από την σεξουαλική συνεύρεση, είχαν πιεί αλκοόλ, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.
 
Οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ανήλικο, ο οποίος ανέφερε ότι πήγαν στο σπίτι της δασκάλας του για να κάνουν σεξ, αλλά τόνισε ότι η οικογένεια της Burge απουσίαζε.
 
Η δασκάλα υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αν έκανε ή όχι σεξ γιατί είχε μεθύσει.
 
Η Burge, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εκτός από την σχέση με τον 16χρονο, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τη σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με έναν 18χρονο μαθητή της. 
Η 32χρονη έκανε σεξ με τον 18χρονο την ημέρα των γενεθλίων της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι της αδελφής της. Ο 18χρονος αποκάλυψε ότι έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.
 
Η εκπαιδευτικός παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών.
 
Πηγή: enikos.gr/Dailymail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:58