search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:10
MENU CLOSE

Πετρούνιας από… άλλο πλανήτη: Τι αποφάσισε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

23.10.2018 13:43
Πετρούνιας από... άλλο πλανήτη: Τι αποφάσισε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Media

 

Ούτε ο… Σούπερμαν δεν τα κάνει αυτά.

Πριν από λίγες ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε ανακοινώσει ότι λόγω εγχείρησης στην οποία πρέπει να υποβληθεί, δεν θα λάμβανε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 του Τόκιο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Έλληνας υπεραθλητής δεν καταλαβαίνει από εγχειρήσεις και από τέτοιες λεπτομέρειες… Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε λοιπόν ότι θα λάβει κανονικά μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο Instagram, «Στις 5 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το χειρουργείο μου… Εδώ όμως στο Παγκόσμιο αυτες τις ημέρες δοκίμασα τα όρια μου… Το συζήτησα με τον προπονητή μου και το ιατρικό team και αποφάσισα να σφίξω τα δόντια και να αγωνιστώ !! Ελπίζω να σας κάνω πάλι υπερήφανους. Πάμε δυνατά για την Ελλάδα μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07