search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Έπος: Γιατί αυτή η κοπέλα θέλει την μεγάλη πίτσα της κομμένη σε 8 και όχι 12 κομμάτια (Video)

23.10.2018 15:39
ΗΠΑ: Εργαζόμενοι έφτιαξαν πίτσα με πεπερόνι σχηματίζοντας σβάστικα - Απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες (Photo) - Media

 

Ένα επικό βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου στο οποίο μια νεαρή βρετανίδα συζητά με τον σύντροφό της και μοιάζει να αδυνατεί να καταλάβει ότι σε όσα κομμάτια κι αν κοπεί μια πίτσα, η ποσότητα παραμένει η ίδια.

Την σπαρταριστή συζήτηση την αρχίζει ο σύντροφός της, ο οποίος την ρωτά γιατί, όταν παρήγγειλε μια μεγάλη πίτσα, ζήτησε να της την κόψουν σε οκτώ αντί για δώδεκα κομμάτια.

Η κοπέλα απαντά με απόλυτη φυσικότητα ότι ζήτησε να την κόψουν σε οκτώ κομμάτια γιατί… δεν μπορεί να φάει δώδεκα, μοιάζοντας να μην καταλαβαίνει ότι είτε οκτώ είτε δώδεκα, η ποσότητα παραμένει η ίδια.

Η συζήτηση παίρνει… σουρεαλιστικό χαρακτήρα, όταν η κοπέλα συνεχίζει να επιμένει ότι δεν μπορεί να φάει τα επιπλέον τέσσερα κομμάτια, παρά το γεγονός ότι το μέγεθος της πίτσας δεν αλλάζει.

Δείτε και απολαύστε τον ανεπανάληπτο διάλογο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:43