20/09/2020 17:48:40

Φίλης: Να επεκταθεί ο έλεγχος για τα μυστικά κονδύλια και σε άλλα υπουργεία

Φίλης κατά Κυριάκου: Το γαρ πολύ της θλίψεως... - Media

 

Την επέκταση της έρευνας στα μυστικά κονδύλια κι άλλων υπουργείων άρα και του υπουργείου άμυνας υπερασπίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Νίκος Φίλης, ο οποίος χαρακτήρισε «διαχρονικά βρώμικη ιστορία» την διαχείρισή τους.

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι ως υπουργός Εθνικής Αμυνας πρέπει να ακολουθεί την κυβερνητική πολιτική και ότι τα όσα είπε ο Π. Καμμένος «περί χρηματισμού βουλευτών του VMRO είναι - ξεκάθαρα - στοιχείο διγλωσσίας».

«Το τι θα πρέπει να κάνει γι’ αυτό ο Πρωθυπουργός θα το αποφασίσει ο ίδιος» σημείωσε ο Νίκος Φίλης, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συμπορευτεί με τους ΑΝΕΛ μέχρι τις κάλπες, γιατί έτσι κι αλλιώς μετά τις εκλογές πρέπει να αναζητηθούν άλλες συμμαχίες.

Επιπλέον,  για την παραίτηση του Ν. Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και την παραμονή Καμένου στην κυβέρνηση, ο Ν. Φίλης επισήμανε ότι «δεν είναι η πιο σημαντική συζήτηση για τους πολίτες οι οποίοι ζητάνε μια ανακούφιση ύστερα από χρόνια περικοπών».

Αναφερόμενος στις συντάξεις, διαβεβαίωσε ότι θα γίνει κατάργηση του νόμου των μειώσεων, τονίζοντας ότι «πρόκειται για κατάργηση της μη περικοπής τους και όχι για αναστολή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.