search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:35
MENU CLOSE

Φίλης: Να επεκταθεί ο έλεγχος για τα μυστικά κονδύλια και σε άλλα υπουργεία

23.10.2018 16:43
Φίλης κατά Κυριάκου: Το γαρ πολύ της θλίψεως... - Media

 

Την επέκταση της έρευνας στα μυστικά κονδύλια κι άλλων υπουργείων άρα και του υπουργείου άμυνας υπερασπίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Νίκος Φίλης, ο οποίος χαρακτήρισε «διαχρονικά βρώμικη ιστορία» την διαχείρισή τους.

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι ως υπουργός Εθνικής Αμυνας πρέπει να ακολουθεί την κυβερνητική πολιτική και ότι τα όσα είπε ο Π. Καμμένος «περί χρηματισμού βουλευτών του VMRO είναι – ξεκάθαρα – στοιχείο διγλωσσίας».

«Το τι θα πρέπει να κάνει γι’ αυτό ο Πρωθυπουργός θα το αποφασίσει ο ίδιος» σημείωσε ο Νίκος Φίλης, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συμπορευτεί με τους ΑΝΕΛ μέχρι τις κάλπες, γιατί έτσι κι αλλιώς μετά τις εκλογές πρέπει να αναζητηθούν άλλες συμμαχίες.

Επιπλέον,  για την παραίτηση του Ν. Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και την παραμονή Καμένου στην κυβέρνηση, ο Ν. Φίλης επισήμανε ότι «δεν είναι η πιο σημαντική συζήτηση για τους πολίτες οι οποίοι ζητάνε μια ανακούφιση ύστερα από χρόνια περικοπών».

Αναφερόμενος στις συντάξεις, διαβεβαίωσε ότι θα γίνει κατάργηση του νόμου των μειώσεων, τονίζοντας ότι «πρόκειται για κατάργηση της μη περικοπής τους και όχι για αναστολή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:35