search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:54
MENU CLOSE

Λάτρης των εξτρίμ σπορ επιχείρησε να περπατήσει σε φτερό αεροπλάνου, αλλά σκοτώθηκε (Video)

24.10.2018 07:44
Λάτρης των εξτρίμ σπορ επιχείρησε να περπατήσει σε φτερό αεροπλάνου, αλλά σκοτώθηκε (Video)  - Media

 

Ο 34χρονος Καναδός Τζέιμς Μακιούρει, ήταν ένας γνωστός λάτρεις των εξτριμ σπορ. Έκανε ελεύθερη πτώση, σκαρφάλωνε σε ψηλά και δύσβατα βουνά και βουτούσε στο κενό, έπεφτε από αεροπλάνα από μεγάλο υψόμετρο και γενικά έκανε οτιδήποτε επικίνδυνο γέμιζε την καρδιά του με αδρεναλίνη.

Το τελευταίο του κόλπο που επιχείρησε, για να γυριστεί ένα βίντεο κλιπ, ήταν να βγει στο φτερό ενός αεροπλάνου τσέσνα, να περπατήσει και να καταγράφει με την κάμερα του το γεγονός. Αυτό ήταν και το μοιραίο. Το αεροπλάνο έκανε μια περιστροφή ενώ ο Τζέιμς περπατούσε στο φτερό του, εκείνος έπεσε σε περιδύνηση και δεν πρόλαβε να τραβήξει το σχοινί από το αλεξίπτωτο του.

Το περιστατικό συνέβη στην βρετανική Κολούμπια, το Σάββατο. Οι φίλοι του είπαν πως ο Τζέιμς έκανε εντατική προπόνηση για το κόλπο αυτό, επί έναν μήνα. Το σώμα του βρέθηκε στο χωράφι του αγρότη Σίντνει Φοξ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any day spent with @BushyWayne is bound to be lit af Video featuring: @matechuk111 @jolenevanvugt @sals_adventures @rexleoryan @monsterenergy @bn3thapparel Song: Jon James – “The Man” ft. #RiffRaff Full song dropping later this week! Thanks to @kaliiifornia619 @jodyhighroller @madexforever @thisisadium #Bobbysoul & @shooklook for helping make this song happen. #JonJames #BushyWayne #RexLeo #Bn3th #jolenevanvugt #squamish #skydive #monsterenergy #nitrocircus #basejump #wshh #jodyhighroller #rap #hiphop #rnb #planestunts #stunt #codymatechuk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon James (@jonjames) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:52